014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | info@pn-o.be

Orthopedie

ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Zitorthese, kniebrace, enkelbrace, polsbrace, elleboogbrace, … Bij PN-O helpen we je graag verder in je zoektocht naar de juiste ondersteuning en dit met een persoonlijke aanpak.  Op deze pagina vindt u een selectie van onze producten en praktische informatie rond het bekomen van een orthese. 

Zitorthese 

Een zitorthese kan zowel op een onderstel van een rolwagen als in een relaxzetel verwerkt worden. Er wordt een zeer nauwkeurige maatname gedaan door een gespecialiseerd team. Dit kan bij ons in de zaak of aan huis, maar zeker ook in de verzorgingsinstellingen. Als alles in de pas staat komt de rolwagen of relaxzetel voor een week op proef. Daarna wordt deze naar de persoonlijke wensen van bekleding en kleur netjes afgewerkt en dit alles in eigen atelier.

Hoofd-, Hals- en Romportheses

Bij PN-O beschikken we over verschillende braces en orthesen voor zowel het hoofd, hals en romp. Dit gaat van valhelm tot halskraag, van een eenvoudig ondersteunend corset tot een volledig immobiliserend corset.

Onze medewerkers zijn erkende orthopedisten en nemen de tijd om jouw lichaam goed op te meten zodat je onze firma verlaat met een product dat perfect past. Contacteer ons voor meer informatie!

Bovenste en onderste ledematen

Bij PN-O beschikken we over een groot aanbod van orthesen voor de bovenste en onderste ledematen.

We helpen je graag verder met het vinden van een goede vinger-, hand-, pols-, onderarm-, elleboog-, arm- of schouderorthese. Wat de onderste ledematen betreft kan je bij ons terecht voor enkel-, knie-, heup- en voetorthesen, maar ook voetoptrekkers.

Onze orthopedisten gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jou. Vinden we geen oplossing in ons standaardgamma? Dan gaan we aan de slag om een op maat gemaakte brace te maken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Privacyverklaring

PN-O bv | BE0843308102

Bankei 1, 2490; Balen-Wezel