014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | info@pn-o.be

NIEUW! Relaxzetel op maat, met of zonder rugschelp

feb 9, 2021

Maak je leven aangenamer met één van onze nieuwste relaxzetels op maat! Met meer dan 10 jaar expertise in het vervaardigen van rug- en zitortheses, zorgt PN-O voor een perfect passende zetel. 

Volledig op maat

Elke zetel die wij maken, is uniek. Zowel rug, zit als armleuningen worden volledig passend gemaakt voor jou. Bovendien heb je keuze uit verschillende kleuren – van strak zwart tot schitterend paars – en 4 afwerkingsmogelijkheden. Zo ben je er zeker van dat je een zetel krijgt die helemaal naar jouw wens is en ook nog eens perfect in je interieur past. 

Belgische kwaliteit

Zorgpunt PN-O vervaardigt al zijn zetels volledig – van maatname, over opbouw, tot afwerking – in een eigen atelier in het Kempense Balen. Zo hebben we controle over het volledige productieproces van elke zetel. Daarnaast hebben onze medewerkers reeds meer dan 15 jaar expertise in het vervaardigen van rug- en zitortheses en de integratie ervan in zetels en rolstoelen. Met een relaxzetel van PN-O ben je er dus zeker van dat je kiest voor echte, Belgische kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening.

Mogelijkheden en prijzen

Kiezen voor een zetel van PN-O, is niet alleen kiezen voor Belgische kwaliteit en maatwerk. Je kiest daarnaast ook voor betaalbaarheid en verschillende mogelijkheden. Zo heb je de keuze tussen een motorsysteem waarbij rug en zit samen verstelbaar zijn (M1), of apart verstelbaar (M2). Bovendien kan PN-O ook een rugschelp integreren in zijn relaxzetels. Op die manier geniet je van extra ondersteuning en extra comfort. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 De Relaxzatel Care is verkrijgbaar vanaf €2045, de Relaxzetel Care+ is verkrijgbaar vanaf €2809 euro*. Zowel bij de CARE als CARE+ zetel krijg je 5 jaar garantie volgens de geldende voorwaarden.

*informeer u naar eventuele terugbetalingsmogelijkheden.

 

  Tel: 014 26 24 62

✉︎  E-mail: info@pn-o.be

⌂  Adres en bezoek toonzaal op afspraak